7. - 10. juni 2019

 

Start/Resultatlister        Livestream

Køb billetter

Vi søger frivillige – oplev Equitour DM backstage

Vil du gerne opleve Equitour DM fra den anden side samtidig med, du får mulighed for at se facinerende dressur, så har du nu igen mulighed for at blive en del af det store hold af frivillige, som hjælper til Danmarks største ridestævne og folkefest.

Med fuldt program alle 4 dage, er al den frivillige hjælp uundværlig for at få alle ender til at nå sammen og skabe de bedste rammer for et topklasses stævne. Der er massevis af spændende opgaver lige fra at sælge is til at tage i mod gæster og sørge for, at pladsen er fin. Har du lyst til at opleve DM fra den anden side og gøre oplevelsen endnu bedre for vores mange gæster, så er et job som frivillig under Equitour DM måske noget for dig.

Du bestemmer helt selv, om det blot er nogle timer, en dag eller måske under hele stævnet, du ønsker at hjælpe. Mange af vores frivillige tager telt eller campingvogn med og så overnatter de på pladsen. Indimellem vagterne er der rig mulighed for at hygge med de andre frivillige og måske danne nye venskaber.

Kontakt til Helene Buen Lindegren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet

  • Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov
  • +45 40 25 49 86
  • jt@equitour.dk

Tilmelding til nyhedsbrev

* skal udfyldes