7. - 10. juni 2019

 

Start/Resultatlister        Livestream

Køb billetter

Organisation

Jens-og-andreas-profilDuoen bag Equitour

Bag Equitour står Jens Trabjerg og Andreas Helgstrand, som begge har mange års erfaring fra den internationale spring- og dressurverden – både som arrangører og som aktiv udøver.

Jens Trabjerg
Tidligere elitechef i Dans Ride Forbund og landstræner i ridebanespringning.
 Har mange års erfaring som arrangør af forskellige ridesportsbegivenheder.

Andreas Helgstrand
Tidligere sølvvinder ved verdensmesterskaberne i dressur på Blue Hors Matiné i 2006 og bronzevinder på Blue Hors Don Schufro ved OL i Hong Kong i 2008. Sidenhen har Andreas vundet talrige sejre både nationalt og internationalt, herunder vundet adskillige championater samt medaljer ved unghesteverdensmesterskaberne i Verden/Ermelo. 
Indehaver af Helgstrand Dressage, som er en af Europas mest succesrige uddannelses- og salgsstalde med afdelinger i Danmark, Tyskland og USA.

 

Med Equitour  – Youth meets Experience er det vores mål at opbygge en ridesportsbegivenhed i verdensklasse, som både er innovativ og nyskabende – og som afvikles under nogle fysiske rammer og forhold, der på sigt skal gøre Equitour til et af de mest attraktive FEI Nations Cup-stævner i verden.

Men vi ønsker samtidig også, at Equitour skal danne rammerne for en kæmpe folkefest i Norden. Derfor vil der i forbindelse med arrangementet blive lagt vægt på forskellige sideevents, der henvender sig til alle – lige fra de passionerede hestesportsinteresserede til børnefamilier, der søger aktiviteter og underholdning for hele familien.

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet

  • Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov
  • +45 40 25 49 86
  • jt@equitour.dk

Tilmelding til nyhedsbrev

* skal udfyldes